tisdag 17 november 2009

Besiktning tillägnad lyxfällan

Okay, så nu har jag äntligen skriftligt på att lyxfällans så kallade proffs kille som hittade "alla" fel på vårt hus inför tv programmet var en riktig bluffare.

När jag får protokollet ska jag baske mig lägga upp det här. Undrar ni vad jag pratar om?

Under vårt program så hittade deras huspecialist massor av mögel i vår krypgrund, huset var i så dåligt skick att det skulle kosta ca 140.000:- att fixa det enligt honom, och självklart så erbjöd han sina tjänster för att göra det.

Efter programmet tog vi in två bolag för att kontrollera skadan och fick veta att det inte fanns några problem. Men vi fick aldrig papper på detta!

Idag så gjorde vi en husbesiktning inför vår försäljning av vårt hus och då fick vi på papper att vår grund är i kanon skick, inte minsta antydan av mögelpåväxt.

Och ja jag har släppt det som har hänt, men visst sjutton är det lite skönt att få på pränt att den där nollan inte visste vad han pratade om! Så som jag fajtades under inspelningen för att de skulle ta in en annan person. Det otäcka är ju att de faktiskt har använt honom ganska nyligen igen! Och han dömde ut flera hus efter vårt program också. Även där hade han fel på flera saker.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill bara tillägga att jag följer Lyxfällan slaviskt. Inte för att jag tycker det är förnedrings tv utan för att programet får mig att ta tag i saker. Efter varje avsnitt lägger jag in räkningarna i pärmar, städar skrivbordet och tänker att fan vad rik jag är eftersom jag inte har några skulder.:)Jga tror inte på allt som sägs i programmet, det är inte det som intresserar mig utan handlingskraften hos oss människor!

inspirerar sa...

Lyxfällan klarar egentligen bara av en sak och det är att svartmåla alla skuldsatta och ett budskap om att alla som har skulder är lyxkonsumenter.
Lägg ner programmet.
Besök gärna min blogg där hittar du en del länkar till andra som tycker till om programmet pluss jag själv.
Välkommen

Tittare sa...

Såg på tv3ålay igår å plöjde igenom första säsongens avsnitt för första gången. Det som är så "kul" nu är att jag direkt då dom tog in mögel killen i de program där han skulle ha över miljonen för att rätta till problemen skrek rakt ut till min kompis att NEJ NEJ NEJ lyssna inte på den bluffaren...tittade sedan på ert program.. då började vi båda skratta å sa att detta är jju inte sant samtidigt som vi skrek rakt ut till er "LYSSNA INTE PÅ IDIOTERNA". Efter programmet så tänkte jag att jag bara måste googla "lyxfällan vad hände sedan" och det var då jag kom fram till din blogg om de hela och då visade de sig att jag hade rätt.. lyxfällan å "möggelgubben" är bluffare som vill sätta folk i skiten hellre! Du gav iaf ett väldig seriöst intryck och jag fattade hela tiden att detta inte var rätt vinklat. Syntes att du har den position du har. bra jobbat iaf och jag önskar lycka i framtiden. vart är du säljchef förresten?

Tittare sa...

VIll också tillägga att du kan läsa en massa om lyxfällan där nästan varenda en skrattar ¨åt denne "möggelgubbe"

Lyxnisse sa...

Tack för era kommentarer! Jag önskar verkligen att jag han skriva mer och jag ska verkligen försöka! Snart kommer jag lägga ut protokollet om möglet samt en bitsk text om detta!

Rikard sa...

Läsvärd artikel http://www.aftonbladet.se/kultur/article4106732.ab

Anonym sa...

Nu är det länge sedan jag såg avsnittet men jag uppfattade redan då att "möglet" var något TV-teamet hittade på för att göra programmet mer dramatiskt. Det verkade inte äkta helt enkelt, det kom så plötsligt och man fick inte se några mögelbilder.