lördag 17 oktober 2009

Rätten att förstå vad man gör!

Jag hamnade på Aftonbladet och hittade för en gångs skull en riktigt bra artikel! Den handlar om TV4's nya serie instängda!

Något som slår mig efter att ha sett programmet och efter att ha läst den här artikeln är att dessa barn nog inte har en aning om vad de har gjort när de skrev på att de skulle vara med i TV.

Jag har full förståelse för föräldrarna som i en situation som känns som att det aldrig kan sluta bra tar till varje halmstrå till räddning, precis som de som söker till lyxfällan. Men skillnaden är att de som är med i lyxfällan är tillräckligt vuxna för att ansvara för följderna själva.

Är verkligen dessa barn det? Jag hoppas verkligen att det här programmet blir deras vändning i livet och visst ser det positivt ut. Men vad händer när den här tiden är slut, när de möts av glåporden, alla elaka kommentarer alla hån etc.

För jag menar vad skulle vara annorlunda det är ju redan bevisat både här och på många andra ställen att det finns människor som inte gör annat än gottar sig åt att andra gör fel.

Så ni som ser programmet och läser om dessa killar, för att inte prata om Er som träffar dom! Ge dom den cred som de förtjänar, ge dem chansen att se tillbaka längre fram och säga att det var det här programmet som fick deras liv att bli bra!

Och ni glöm inte bort att läsa artikeln!

2 kommentarer:

Rikard sa...

Tyvärr finns det allt för många sorgliga människor som inte har något viktigare i sina liv än att vara elaka mot andra. Det är väll deras sätt att finna något gemensamt med andra sorgliga människor. Att hacka ner på andra, gör väll att dom kan glömma sina egna innehållslösa liv en stund. Tyvärr kan man inte förstå, att människor kan vara så elaka och omänskliga mot andra, som inte har gjort dom något, förrän man upplevt det själv. Alla borde ha rätten att förstå, men ingen kan förstå, förrän det är försent.

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.