tisdag 16 oktober 2007

Hoppet tryter!

Jag har inte skrivit på länge, utav många orsaker men delvis så är tiden en avgörande faktor! Man har tusen andra saker att göra. Hoppet är också en orsak! Det känns inte som att jag har lyckats att väcka den debatten som jag hade hoppats på!

Jag kanske var lika naiv som när jag sökte till lyxfällan! Men jag trodde faktiskt att det skulle vara enklare att få igång en vettig och intressant diskussion! Internet är stort och kraftfullt!

Men jag tror helt enkelt att majoriteten av människorna faktiskt inte bryr sig så länge det inte är något som direkt är kopplat till dom själva.

Jag blir fortfarande rädd när jag tänker på vart vi är på väg! Program efter program som kommer nu bygger på att folk hånas och framställs som idioter! Och vi alla sitter med och skrattar!

En sak är säkert det kommer att gå åt helvete. Era barn kommer lära sig att det är okay att göra så. Om några årtionden så finns väl inte ens ordet respekt med i ordlistan längre!

Jag har ju många gånger här nämnt mina så kallade konspirations teorier! Kolla in den här länken! Tänk att min blogg faktisk var före aftonbladet med att berätta detta!

Och för er som trodde att jag svamlade! Kolla in det här!

Fejkade program

8 kommentarer:

Mitt ljuva Hem sa...

hej!
har du hört något om jenny ,hur går det?

Anonym sa...

Filmsnutten går inte längre att se.

Anonym sa...

Den här länken fungerar
kl 14:35 17 oktober

Anonym sa...

Jag håller med dig här, man orkar inte ta till sig problemen,kan nog bero på att man har fullt upp med sina egna.
Sen tar man sig friheten att "orka" med att sitta och småle åt andras olycka, är nog bara för att få glömma sina egna för en stund.

Anonym sa...

Tror absolut att du varit med och påverkat debatten och Anki likaså.
Har märkt i media att sådana uttryck som bluffen och ljuget förekommer mest varenda dag. Dessutom kommer det ju som den här webbtv filmsnutten där folk talar om att det är lurendrejeri.
Läste också någonstans att i samband med skriverierna om Jennys renovering så ökade anmälningar på fuskarbete gjorda av hanverkare lavinartat.
Så ge inte upp det tar ett tag att påverka opinionen och du gör ett bra jobb.

Anonym sa...

Hej!

Jag tycker du skriver en jättebra och inspirerande blogg!
Tina

Anonym sa...

Information
Meterfilm som gör många av dom här realitysåporna ägs til 100% av en norsk mediakoncern. Samma koncern äger över 50% av aktierna i Aftonbladet.
Själv har jag många gånger funderat över att det skrivits så mycket mer positivt om t ex Lyxfällan i aftonbladet än det gjorts i Expressen.
Det kan väl inte heller vara bara en slump att man utser hjältar i Aftonbladet och TV3 har hand om TV sändningarna av det.

Bara lite information till den som är intresserad.

Anonym sa...

Jag har följt lyxfällan en del för att jag tycker det är ett trevligt program där jag har en del att lära. Jag tycker inte folk ställs ut som idioter. De finns klart rötägg som medverkar, men de flesta (i princip alla) är normala människor som har ett problem. Jag tror dock inte att det är så lätt som programmet visar att komma på rätsida med problemet.