torsdag 4 oktober 2007

Supernanny såpan!


Hittade en intressant artikel i tidningen idag! Kan det vara som så att det även är klippt en del i dom här programmen också!

Givetvis så är det ju så att alla familjer har en skyldighet att se till så allt fungerar efter nanny har lämnat! Det jag inte gillar med det här är att precis som med lyxfällan så klipper man och redigerar så att programledarna verkar vara värsta super gudarna, och folk köper det!

Och som vanligt så är personerna som har barnen värsta idioterna som bara tjafsar och nästan inte borde få ha barn! Tror knappast att det stämmer i verkligheten!

Varför inte visa verkligheten istället! Man ändrar inte människor på två veckor! Eller på fem dagar det handlar om så mycket mer än så! Ändå så hyllas dom som att dom är gudar! Låt dom som är med och verkligen jobbar för att ändra sig få den hyllningen istället! Det är dom som har gjort jobbet! Eller?

2 kommentarer:

Admin sa...

Hej! Tänkte på att det vore skoj om du hade en mätare eller ticker som visade hur mycket ni sparat till bröllopet så man ser hur det går.

Om du vill göra en kan du klicka på den jag har högst upp på min sida, så kommer du till en sida där man gör sin egen utan att registrera sig och kan välja mellan en massa utseenden.

Lyxnisse sa...

Hej,

Ja det var ingen dum ide! och kanske lite andra sparande!

Tack för tipset!