tisdag 18 september 2007

Lyxfällan vinner årets bluff och båg program!

Så har då Lyxfällan vunnit två priser idag! Med 99% så vann Lyxfällan vår kategori i bluff och båg program! I hård strid mot grannfejden, du är vad du äter, från koja till slott och idol.

Uppenbarligen så vann dom tydligen kristallen priset också! Jag förmodar att man inte tog i beaktning om programmen visade sanningen eller inte! det gjorde dock vi i den här röstningen!

Det har skrivits idag om att en av killarna som dejtar singelmamman i TV är dömd för rån och misshandel!

Några kommentarer till det blev att man undrade ifall Meter Film inte hade gjort någon bakgrunds undersökning! Ni har aldrig tänkt på att det kanske är precis det dom har gjort! Ni tror inte att det ökar tittarsiffrorna att få en massa nyfiket folk som vill se honom i TV!

Man kan ju till och med gå så långt så man kan börja fundera på hur tidningen ens kom på att kolla det!

Det är ju trots allt så här att allt det som sänds i den kategorin "förnedringstv" bygger på naivitet! Det handlar om att folk som ställer upp är naiva och att människor som ser det är naiva och köper allt som visas!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har lite rester från hundpromenaden i morse som jag förslår som pris. Priset levereras i omsorgsfull knuten grön påse. :)

/Anki

Anonym sa...

Lägg av din jävla tönt! skyll på dig själv förfan! du som ansökte i programmet för du har försatt din familj i en jävligt svår ekonomisk situation! skyll på dig själv! jävla idiot!! och sluta klaga på lyxfällan! Du är förfan patetisk!ja som är 20 har förfan mer koll än vad du har ekonomiskt!Väx upp förfan!

TJ sa...

Du älskar utropstecken, va?