lördag 8 september 2007

Spara pengar!

Idag skulle vi till Barkaby och handla! Fick tips om att det fanns en billig butik i närheten som hade massor av barn kläder! Man har ju vart inne i del sådana men oftast så finns det 1-2 plagg som är okay och resten är elände!

Men i den här butiken så formligen öste välfyllda hyllor över en! Och inte vilket skit som helst! Nej kläderna var kanon fina allt ifrån riktigt grymma jeans till min dotter till värsta fotbolls stassen till grabben så han kan heja på Sverige i matchen!

Till och med ungarna var helt galna! Spiderman tröjor och ja allt man kan tänka sig! Butiken var inte enorm men hade en väldigt bra utbud! Vi hittade en hel kostym till Casper med skjorta och allt för 229:- så nu behöver vi inte hyra som vi hade tänkt oss från början! Kolla vi har redan sparat pengar!

Så för Er barn familjer som har vägarna förbi Veddesta köpcentrum titta in i en butik som heter T S Fashion, där kommer ni att hitta fina tuffa kläder till i vissa fall helt sanslösa priser!

Och nej jag varken känner eller har något samröre med butiken! Kände bara att det platsade så bra i diskussionen pengar!

Inga kommentarer: