måndag 17 september 2007

TV'3 program får kritik igen!




Så var det dags igen! Återigen ett program från TV 3 som får kritik! Jag håller med allt som kan sägas emot, självklart får man skylla sig själv som ställer upp, givetvis så borde man förstått vad det innebar innan man anmälde sig, givetvis så är det den som ställde upp som är idiot! Jag kan förstå alla kommentarer kring detta!

Men seriöst är det inte hemskt att det är den här typen av TV som säljer! Vi som tittar avgör ju faktiskt i slutänden vad som blir framgång och vad som inte blir framgång!

Även Idol som jag har skrivit om tidigare fick sig en känga! Väl förtjänt tycker jag!

Har ni som läser den här bloggen vart med om att hamnat i Media utan att ha velat, eller har ni ställt upp i något som har med media att göra utan att riktigt förstå vad det skulle innebära för er. Snälla skriv och berätta er historia! Skriv anonymt det gör inget. Skriv bara vad jag får publicera och vad som inte får publiceras!

Min mail är niklas@slarti.nu




Och seriöst kolla på den här annonsen! Jag tycker den talar ett tydligt språk vad som är viktigt för media! Att föra fram ett budskap eller att sälja annonser!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Man börjar ju fundera på en sak! Lyxfällan, Idol, Mamma söker man etc filmas ju av folk från Meter Film, Drar man en slutsats av detta framgår bara en sak att Meter Film är specialiserade på att klippa ihop matriel som gör att "huvudpersonerna" blir framhävda som idioter, Tyvärr tycker ju Tv3 detta koncept är bra å köper in skiten.MVH Mattias

Anonym sa...

Såpan blir bara värre.........i dagens tidningar kan man läsa om att en av grabbarna i "Singelmamma söker" är noterad i Belastningsregistret för misshandel och rån. Hoppas singelmamman är informerad...

Anonym sa...

Glöm inte att dom filmar Big Brother också. Man kan ana meterfilms special område.

Anonym sa...

Att dom ligger i belastningsregistret bekräftar bara det jag redan vet att man inte gör någon som helst research på vad man erbjuder deltagarna. Tror ni att meterfilm eller TV3 på något sätt skulle ha bidragit med någon form av hjälp om någon av singel mammorna blivit misshandlade efter det att kamerorna släckts.

/Anki

Anki sa...

Vad har vi gjort med alla avtrubbade svenskar som gör att att sådana här program höjer tittarsiffrorna?
Är svenskars liv så eländiga och "fattiga" att det enda som får oss att må lite bättre är förvanskade så kallade reality serier som förstör andra människors liv.
Till alla som blir berörda och framför allt illa berörda säger jag; HJÄLP TILL ATT SPRIDA BUDSKAPET GENOM EGNA ORD, MED DEN HÄR BLOGGEN OCH MIN HEMSIDA OM JENNY!!!!!
Hjälp till att rädda alla framtida människor från att hamna i samma förfärliga sits, sitt inte tysta längre; Skrik om det behövs.

Anki sa...

Undrar om man måste beställa hem nitroglycerin för att ta om Lyxfällan vinner sin nominering i kristallen.
Jag har ett bra hjärta men man vet ju aldrig

Anki sa...

Det är tamefaan en riksskandal att skiten vann.